Open Plan


Open Plan

A concrete house built in the 1990s needed an update. The closed-in kitchen created a wall between the living spaces, and the decor, in saturated primary colours, produced a rather cold atmosphere. In 2017, the owners decided to refresh the property with a more contemporary and all-encompassing look.

This was the challenge taken up by the Desjardins Bherer team. The partitions around the kitchen came down to create a completely open living area that would let in as much light as possible. Low storage cabinets were used to open and free up the space. The circulation was redefined, and the structure streamlined. 

Photo credit: Adrien Williams

For more information:











Open Plan Open Plan Reviewed by Tony G on April 17, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.