ESPACE VITAL


ESPACE VITAL

ESPACE VITAL architecture is proud to announce the completion of a new residence located in the Township of Potton. Perched up high near the edge of a steep slope, this contemporary dwelling creates a contrast and a duality between opaque areas hidden from sight and living areas bathed in light. An ideal getaway for resourcing oneself in intimacy, this house is a perfect representation of ESPACE VITALs trademarks with its minimalist design, balanced with warmth and its aerial roof overhang.

Nested on a site overlooking Lake Memphrémagog, near Owl’s Head ski resort, this property represented the ideal location for the owners. The couple, living in Montreal, were looking for such a piece of paradise near the mountains and the lake to enjoy winter activities during the cold season, as well as boating during warmer months.  They wanted a house big enough to entertain friends and family while having all their living quarters on the same floor.

Photo Credit Stéphane Lemire

For more information














ESPACE VITAL ESPACE VITAL Reviewed by FADED4U on July 02, 2019 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.